Projektor

27.02.2024

Projektor je jedným zo 4 typov energie v systéme Human Design. Tvoria asi 20% populácie.

Reflektor

27.02.2024


Reflektor je jedným zo 4 typov energie v systéme Human Design. Tvoria asi 1% populácie, čo z nich robí najvzácnejší typ.

Generátor

27.02.2024

Generátori sú jedným zo 4 typov energie v systéme Human Design. Tvoria najväčšiu skupinu, voriacu asi 70% populácie.

Manifestor

27.02.2024

Manifestori sú jedným zo 4 typov energie v Human Designe. Tvorí ich 9% populácie. Sú to prirodzený iniciátori, ktorí dokážu veci pretlačiť a dosiahnuť svoje ciele. Sú energickí, odhodlaní a nezávislí

Human design

27.02.2024

Human design je komplexný systém sebapoznania, ktorý kombinuje rôzne staroveké a moderné poznatky, ako astrológiu, I-ťing, čakry a kabalu. Pomáha nám pochopiť naše jedinečné vnútorné nastavenie, naše dary a talenty, ale aj naše slabosti a výzvy.

Cítite sa byť obmedzovaný? Vaše sny sa neplnia a hoci sa snažíte, všetko sa kazí? Vašim problémom môže byť NEDOVOLENIE. Práve nedovolenie si, je fenomén, o ktorom sa možno málo hovorí a preto by som vám rada prezradila jeho spirituálnu podstatu.

Vianoce sú čas, kedy zbožňujeme tráviť čas s blízkymi ľuďmi, radi pozeráme tradičné či aj nové rozprávky, užívame si pokoj a pohodu pri dobrotkách. Občas sa ale stáva, že sa objavia aj hádky alebo negatívne poznámky, ktoré nám atmosféru pokazia.

Často vo svojej poradne dostávam túto otázku od ľudí, ktorý cítia, že niečo nesedí ale snažia sa svoju racionálnu myseľ presvedčiť o opaku. Preto ak stále pochybujete, či váš partner je ten pravý, prezradím vám, čo si musíte uvedomiť, aby ste vedeli, na čom ste.

Často si manifestujeme a privolávame veci, ktoré nakoniec ani nechceme. Prečo sa stále duša necíti naplnene, aj keď si niečo vytúžila a splnila si to, alebo prečo máte stále pocit strachu, neviete si vychutnávať to, čo už máte a sústredíte sa na nedostatok? Ako z tohto cyklu von?